Järjestelmä vaatii kirjautumisen
Kirjaudu sisään
Tiedotteita

wspssp.fi taustajärjestelmässä on huoltokatko perjantaina 21.10.2022 klo 16:15 - 20:15. Järjestelmä on tuon ajan pois käytöstä.

Wspssp.fi palvelun tekstiviestivarmennuksen lähetyspalvelussa havaittu vika on paikallistettu ja korjattu 29.10.2020 klo 01:01. Tekstiviestien lähetys toimii taas normaalisti.

Wspssp.fi palvelun tekstiviestivarmennuksen lähetyspalvelussa on havaittu vikaa. Kaikki tekstiviestit eivät lähde tälläý hetkellä ulos järjestelmästä. Tekstiviestivarmennus on otettu väliaikaisesti pois käytöstä, jotta käyttäjät pystyvät kirjautumaan järjestelmään. Tekstiviestivarmennus palautetaan käyttöön välittömästi kun vika on saatu korjattua.

Wspssp.fi sovellus on siirretty uudelle alustalle ja on taas käytettävissä.

WSP-/SSP-sovellus on päivitetty uuteen ruotsinkieltä tukevaan versioon. Samalla siirsimme sovellukseen kirjautumisen pois Microsoftin Azuresta.Tämän muutoksen takia kaikkien käyttäjien salasanat on vaihdettu ja uudet käyttäjätunnukset ovat muotoa etunimi.sukunimi vanha wspssp.fi -osa on jäänyt pois

Uusia Käyttäjätunnuksia sovellukseen voi pyytää pääsivulla olevan "pyydä käyttäjätiliä"-napin takaa löytyvällä elektronisella lomakkeella. Huomatkaa että organisaation tulee hakea ensin vähintään yhtä pääkäyttäjäoikeutta ennen kuin muut käyttäjät voivat hakea tunnuksia.

Salasanan vaihtamisessa tai muissa ongelmatilanteissa yhteysosoite on wspssp@vesiotec.fi

Tervetuloa käyttämään sovellusta!

Suunnitelmaa on muokattu muualla. Suosittelemme että lataat sivun uudestaan nähdäksesi muutokset.