Järjestelmä vaatii kirjautumisen
Kirjaudu sisään
Tiedotteita

WspSsp.fi -sovelluksessa on käyttökatko 16.11.2019 klo 00.00 - 17.11.2019 klo 24.00. Tänä aikana sovellus siirretään palvelinalustalta toiseen ja sovellus ei ole tämän takia käytettävissä. Kaikki tieto siirretään sellaisenaan ja on käyettävissä samaan tapaan kuin ennenkin kun sovellus käynnistetään uudella alustalla. Tunnukset ja salasanat eivät muutu. Katko varataan koko viikonlopuksi, mutta oletettavasti sovellus on käytettävissä ennen katkoajan päättymistä. Tieto katkon päättymisestä julkaistaan tällä sivulla.

Ystävällisin terveisin
Wspssp.fi ylläpito

WSP-/SSP-sovellus on päivitetty uuteen ruotsinkieltä tukevaan versioon. Samalla siirsimme sovellukseen kirjautumisen pois Microsoftin Azuresta.Tämän muutoksen takia kaikkien käyttäjien salasanat on vaihdettu ja uudet käyttäjätunnukset ovat muotoa etunimi.sukunimi vanha wspssp.fi -osa on jäänyt pois

Uusia Käyttäjätunnuksia sovellukseen voi pyytää pääsivulla olevan "pyydä käyttäjätiliä"-napin takaa löytyvällä elektronisella lomakkeella. Huomatkaa että organisaation tulee hakea ensin vähintään yhtä pääkäyttäjäoikeutta ennen kuin muut käyttäjät voivat hakea tunnuksia.

Salasanan vaihtamisessa tai muissa ongelmatilanteissa yhteysosoite on wspssp@vesiotec.fi

Tervetuloa käyttämään sovellusta!

Suunnitelmaa on muokattu muualla. Suosittelemme että lataat sivun uudestaan nähdäksesi muutokset.